Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

lábbal hajtós bicikli

2020. 09. 30. 12:00:00

A lábbal hajtós bicikli az a járgány, ami a szabadság, a korlátlanság érzésével ajándékozhatja meg a gyerekeket. Mint ilyen, óriási jelentőségű szerkezet nem véletlenül örvend hatalmas népszerűségnek. Amikor a lurkók megtapasztalják, hogy puszta lábhajtással mire képesek, szinte szárnyakat növesztenek. Szülőként ez bizony embert és edzettséget próbáló időszak, de minden pillanata felbecsülhetetlen értékű. Ráadásul a futóbiciklizés a megalapozója a jövőbeli, családi hajtányozásoknak.

2020. 07. 29. 10:00:00

A lábbal hajtós bicikli révén kitágulhat a világ gyermeked előtt és eltűnhetnek a határok. Nem kis kihívás futólépésben követni az örömteli hajtást, de elnézve a lurkód boldogságtól kipirosodott arcát, mindenképpen megéri.

2020. 05. 12. 11:00:00

A Chipmunk lábbal hajtós bicikli megtervezése és kivitelezése nagy szakértelemmel zajlik. A szülők többnyire„csak” egy kis járgányt látnak egy ilyen a kétkerekűben, amit a csemetéik szívesen használnak, akár napjában többször is. Ám ahhoz, hogy tényleg igazi játék legyen a számukra és ne porosodjon a garázsba érintetlenül, fontos, hogy a felépítés, kialakítás és egyéb jellemzők tekintetében is megfeleljenek a kicsik igényeinek.

2020. 03. 23. 14:00:00

A lábbal hajtós bicikli egyre nagyobb népszerűségnek örvend a kisgyermekes családok körében, aminek az a magyarázata, hogy a használata nem csak örömteli, hanem rendkívül hasznos is a csemeték számára. 

2019. 11. 15. 12:00:00

 

A gyerekek általában már néhány éves korukban érdeklődést mutatnak a bringázás iránt. Ilyenkor a lábbal hajtós bicikli remek választás a számukra, annak segítségével ugyanis biztonságosan gyakorolhatnak.

Keresés