Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

lábbal hajtós bicikli

2021. 12. 01. 10:00:00

lábbal hajtós bicikli az a járgány, aminek hála végre kitárulhat a nagyvilág ajtaja. A sebesség értelmet nyerhet, a távolság leküzdhetővé válhat. Gyermeki szemmel ezek akkora kincsek, amiknek az értéke felbecsülhetetlen.

2021. 11. 23. 10:00:00

lábbal hajtós bicikli az előrehaladás gördülékenységével, szabadságával ajándékozhatja meg a lurkókat. Akik, bár kétségtelen, hogy két lábon járva, szaladva, rohanva is képesek a tempózásra, na de mindez semmi a pedálozással elérhető sebességhez viszonyítva.

2021. 09. 15. 11:00:00

Vannak olyan vágyak, amik minden gyerkőc életében felbukkannak, és bizony a lábbal hajtható bicikli pontosan ebbe a kategóriába tartozik. Jóformán nincs is olyan lurkó, aki ne szeretne nyeregbe pattanni, élvezve az irányítás és hajtás örömét. A félősebb gyermekeknek is általában elég néhány pozitív tapasztalat, hogy megváltozzon a véleményük. Szóval ez az a járgány, ami nem maradhat ki a felhőtlenül boldog gyermekkorból.

2021. 08. 23. 11:00:00

lábbal hajtós bicikli szabadsággal, élményekkel és a tekerés mással össze nem hasonlítható varázslatával ajándékozhatja meg a gyermekedet. Lehet, hogy az első pillanatban kicsit tart a vadonatúj járgánytól, de amint a saját bőrén tapasztalja meg az általa kínált, világot megváltó előnyöket, garantáltan megváltozik a véleménye.

2021. 04. 08. 11:00:00

A lábbal hajtós bicikli szabadsággal és milliónyi élménnyel ajándékozhatja meg a nyeregbe pattanó lurkókat. Valamint a szülőket is, akik örömmel, na meg kellő fittséggel loholhatnak a megtáltosodott gyermekeik után. Ez az az életszakasz, ahol az izgalmak, kalandok igazán közelivé válnak, és amikortól fogva a családi kimozdulások ténylegesen közös programmá alakulhatnak át.

2021. 02. 10. 11:00:00

A lábbal hajtós bicikli a jövőbeli kétkerekű bringázás feltételeit teremti meg. Az élmény, ami a sebesség megtapasztalásával kéz a kézben jár, felülmúlhatatlan. Ráadásul a gyerkőcök a nyeregbe pattanva rengeteget tanulhatnak önmagukról, a világról. A közlekedés során készség, képesség szinten fejlődhetnek, és itt nem csupán az egyensúlyérzék finomodására gondolunk. A tájékozódás, a kommunikáció, sőt, még az érzelmek kifejezése is mélyülhet, árnyaltabbá válhat pusztán azáltal, hogy kitágul a tér és eltűnnek a fizikai határok. Vagy legalábbis távolabbra kerülnek.

2021. 01. 29. 11:00:00

Sokat hallani arról, és persze tapasztalható is, hogy a lábbal hajtható bicikli kikövezi az ösvényt a kétkerekű kerékpározásig. Vagyis, amikor eljön az idő és előkerül a „nagy” kerékpár, akkor az átállás nem okoz nehézséget, és pár bizonytalan próbálkozás után indulhat is az egy egész életre szóló tekergőzés.

2020. 11. 09. 11:00:00

Túlzás nélkül kijelenthetjük, hogy a lábbal hajtható bicikli minden örökmozgó gézengúz álma. Abban az esetben tehát, ha a család szeme fényét kívánod meglepni valamivel, a futókerékpár garantáltan előre borítékolja a sikert.

2020. 09. 30. 12:00:00

A lábbal hajtós bicikli az a járgány, ami a szabadság, a korlátlanság érzésével ajándékozhatja meg a gyerekeket. Mint ilyen, óriási jelentőségű szerkezet nem véletlenül örvend hatalmas népszerűségnek. Amikor a lurkók megtapasztalják, hogy puszta lábhajtással mire képesek, szinte szárnyakat növesztenek. Szülőként ez bizony embert és edzettséget próbáló időszak, de minden pillanata felbecsülhetetlen értékű. Ráadásul a futóbiciklizés a megalapozója a jövőbeli, családi hajtányozásoknak.

2020. 07. 29. 10:00:00

A lábbal hajtós bicikli révén kitágulhat a világ gyermeked előtt és eltűnhetnek a határok. Nem kis kihívás futólépésben követni az örömteli hajtást, de elnézve a lurkód boldogságtól kipirosodott arcát, mindenképpen megéri.

Keresés