Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Egy szuper baba bicikli, ami szép, kényelmes és biztonságos

A bringázás egy igazán különleges élmény. Erre a gyerkőcök is rájönnek előbb vagy utóbb, amikor megérzik, hogy nem is olyan nehéz két keréken egyensúlyban tartani magukat. A tanulási időszakot azonban nem lehet kikerülni.

Fontos, hogy a baba bicikli révén, már egészen kiskorukban hozzászokjanak a bicikli jellemző vázszerkezetéhez, és megtapasztalják milyen a nyeregben ülni, közben pedig fogni a kormányt. Ha eleget gyakorolnak és szép lassan, lépésről lépésre sajátítják el a bringázás élményét, akkor később pikk-pakk át tudnak szokni a gyermek biciklire. Chipmunk baba bicikli tricikli helyett Nem is olyan rég, a tanulásra szinte az egyetlen megoldás a tricikli, azaz a háromkerekű tanulóbicikli használata volt. Ez lényegében a hagyományos gyermek bringa kicsinyített változata, azzal a különbséggel, hogy hátul egy kerék helyett kettőn gurul.

Kétség sem férhet hozzá, hogy ez óriási könnyebbséget jelent a kicsiknek, hiszen a 3 kerék fix tartást ad a járgánynak. Ugyanakkor emiatt elveszik a biciklizés igazi varázsa, maga az egyensúlyozás. Természetesen a Chipmunk baba bicikliket is úgy alkottuk meg, hogy azok használata 100%-osan biztonságos legyen. Viszont 3 kerék helyett, mi meghagytuk a hagyományos bringákra jellemző két kerekű szerkezetet. A csemeték bármikor le tudják tenni a lábukat, amikor szeretnék vagy szükségét érzik. Amikor viszont hajtják magukat, akkor átélhetik az egyensúlyozás különleges érzését, ami a későbbiekben nagy segítséget nyújt számukra a baba bicikliről a nagy bringára való átszokás alkalmával.

Tartalomhoz tartozó címkék: baba bicikli futóbicikli

Keresés