Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Milyen baba biciklik léteznek?

Felnőttként pontosan tudjuk, hogy mennyi pozitív élményt tud adni az önfeledt bringázás. Hát még, ha nemcsak egyedül tekerünk, hanem másokkal is megosztjuk az örömünket! Éppen ezért érdemes már egészen kis korban megtanítani a csemetéinknek a baba biciklik használatát, hogy később ők is szívesen pattanjanak nagyobb kétkerekűre. Ez az elfoglaltság azért is jótékony hatású, mert közben a szabadban vannak.

Háromkerekű változatok

Az egyik lehetőség, hogy háromkerekű baba biciklit vásárolunk. Mint, ahogy a nevükben is benne van, ezeken a változatokon a csemeték három keréken gurulnak. Jellemzően pedálos változatokról van szó, amiket tekerni kell, miközben a három kerék biztonságot ad számukra az egyensúlyozáshoz.

Hagyományos “hajtós” bringák

Aztán ott vannak a hagyományos hajtós változatok, amik már kétkerekű járgányok. Ezeken nincs pedál, a kicsik lábbal tudják hajtani magukat. Bár itt nincs plusz kerék, ami támasztékot adna nekik, de mivel bármikor le tudják tenni a lábukat a talajra, ezért ezeknek a használata is teljesen biztonságos.

Chipmunk futóbiciklik

A “hajtós” baba biciklik egyik speciális fajtája a Chipmunk futóbicikli, ami már egy sokkal modernebb és kényelmesebb alternatívát jelent a futóbringázáshoz. A járgány színe, formája, kialakítása is egyedi, a használata pedig egészen különleges élményt ad a lurkóknak - ez tapasztalat.

Melyiket válaszd?

A Chipmunk futóbiciklik alkotóiként, mi természetesen ezeket a típusú baba bicikliket ajánljuk, mert pontosan tudjuk, hogy a tervező és kivitelező munka mögött valódi szakmaiság rejlik. A vásárlóinktól nap mint nap pozitív visszajelzéseket kapunk, ami újra és újra minket igazol. Ezeknek a kétkerekűeknek a használata nagy örömöt okoz a csemetéknek, akik akár napjában többször is szívesen pattannak a nyeregbe. Bár “csak” két keréken gurulnak, mégsem jelent problémát nekik az egyensúlyozás, hiszen a szerkezet maximális biztonságot és megbízhatóságot garantál. Egy plusz érv, hogy a kicsik ezekről a bringákról sokkal gyorsabban szoknak át a nagyobb gyerek biciklikre. 

Tartalomhoz tartozó címkék: baba bicikli futóbicikli gyerekeknek

Keresés