Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Miért nyerő választás a Chipmunk futóbicikli?

Miért nyerő választás a Chipmunk futóbicikli?

 

Egy Chipmunk futóbicikli mindig mindenhol a figyelem középpontjába emelkedik. Többek között ezért válik azonnal a kisgyerekek kedvencévé, akik előszeretettel pattannak rá, amikor egy kis mókára vágynak.

 

A Chipmunk futóbiciklik egyediségükkel hódítanak

Ha futóbringát szeretnél venni a csemetédnek, akkor meglehetősen nagy választék áll a rendelkezésedre. Már rengeteg helyen árulnak pedál nélküli kétkerekűeket, így azt gondolhatod, hogy bárhol rálelhetsz egy különleges változatra. Miután azonban szemügyre veszed a termékeket, hamar beléd nyilal a felismerés: mintha mindegyiket ugyanarra a sémára gyártották volna. Ugyanazok a formák, színek, minták, ugyanaz a vázszerkezet és kerékkialakítás. A Chipmunk futóbiciklik több szempontból is kilógnak a sorból. Először is a vázszerkezet egy mély hullámvonalat követ, ami egyik oldalon a nyeregben, középen pedig a kormányban végződik. A tudatos tervezésnek köszönhetően a nyereg alacsonyan van, így az egészen kicsi gyerekek is könnyedén fel tudnak ülni rá. Az ülés nagy kiterjedésben állítható, ami azt jelenti, hogy ahogy a lurkók egyre nagyobbak lesznek, úgy lehet feljebb állítani a kényelmes magasságba.

A Chipmunk futóbiciklik nem csak szépek, hanem könnyűek is

A lurkók imádják a kétkerekű járgányokat, amiknek a használata szinte gyerekjáték számukra. Ha viszont a súlyos vázszerkezet miatt nehezen tudják megtartani a bringájukat, vagy esetleg emiatt nehézkesnek érzik az irányításukat, hajtásukat, akkor garantáltan más elfoglaltság után néznek, ami több örömöt nyújt számukra. A Chipmunk futóbiciklik nehéz acél helyett pehelykönnyű magnéziumból készülnek. Ennek köszönhetően ezek a nagyszerű járgányok csak 2,6 kg-ot nyomnak. Amikor a lurkók bringázni szeretnének, akkor bármikor könnyedén kézbe tudják kapni a kétkerekűjüket, irányba tudják állítani, és gördülékenyen tudják irányítani. A padkán történő átemelés, a fordulás, irányváltás sem okoz nehézséget számukra, hiszen egyik művelet végrehajtásához sem kell olyan nagy erőt kifejteniük, amit már kényelmetlennek éreznének.

Tartalomhoz tartozó címkék: CHIPMUNK futóbicikli futóbicikli

Keresés