Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Ismerd meg az ország legmenőbb futóbiciklijét!

Ismerd meg az ország legmenőbb futóbiciklijét!

Az általunk kínált futóbiciklik minden tekintetben ki tudják elégíteni az igényeket. Ezt a modern, színes külsejükkel, a könnyű vázszerkezetükkel és a gyors, mégis biztonságos haladásukkal is bizonyítják.

Amikor a futóbiciklik tervezésére adtuk a fejünket, akkor az a cél lebegett a szemünk előtt, hogy egy olyan eszközt hozzunk létre, ami sok örömteli pillanatot okoz a lurkók számára. Miután megkérdeztük a szülőket, hogy milyen szempontok szerint választanak futóbiciklit, összegyűjtöttük a legfontosabb paramétereket. A végeredmény pedig a Chipmunk futóbicikli lett, amit joggal nevezhetünk az ország legmenőbb és legkönnyebb futóbiciklijének.

 

A dizájn állítható üléssel kombinálódik

A gyerekek számára nagyon fontos, hogy a bringájukkal villoghassanak mások előtt. Ezt pedig mi mással tudnák hatásosabban megtenni, mint egy szép, modern külsővel rendelkező Chipmunk futóbiciklivel, ami garantáltan nem marad észrevétlen. A lekerekített, hullámvonalat formáló, különleges árnyalatokban pompázó vázszerkezet mindenkinek feltűnik. A mélyen hajlított vázforma nem csak a dizájn szempontjából előnyös, hanem azért is, mert így a futóbicikli ülése a megszokottnál lejjebb kerül. Az ülés magassága szabadon alakítható, legmélyebb pontja a hátsó kerék legmagasabb része.

A vázszerkezet súlyával hódít

A formatervezés mellett a váz súlyára is nagy figyelmet fordítottunk. A Chipmunk futóbicikliket magnéziumból készítettük, ami azt jelenti, hogy a szerkezet mindösszesen 2,6 kg-ot nyom. A pehelysúlynak köszönhetően a lurkók gond nélkül tudják használni a bringájukat, sokkal gyorsabban ráéreznek a gördülékeny haladás élményére, és a fordulás, valamint a futóbicikli irányba állítása is egyszerű a számukra.

A biztonság mindenek felett áll

Végül, de nem utolsó sorban a biztonságos haladás is egy kiemelt szempont volt a tervezéskor. A váz aljára egy ki- és bekapcsolható kormányzár került, amivel megakadályozható, hogy az első lépések megtételekor a kormány élesen elcsavarodjon valamelyik irányba. A kormány közepére egy szivacsos bevonatot helyeztünk, hogy ne tudjon sérülést okozni. A csúszásmentes markolattal pedig stabilabb, biztonságosabb fogást adtunk a futóbicikliknek.

Tartalomhoz tartozó címkék: CHIPMUNK futóbicikli futóbicikli

Keresés