Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Felpattanni a futóbiciklire mindig nagy öröm a gyerekeknek

A futóbicikli gyerekeknek valódi örömet okoz, hiszen kedvül szerint bármikor felpattanhatnak a kétkerekűjükre, hogy száguldjanak pár kört az udvaron vagy a közeli parkban, természetesen maximális biztonságban. Egyedül, illetve tesóval, pajtással is nagy élvezet számukra a futóbicikli lábbal történő hajtása, ami végső soron nem csak remek időtöltés, hanem tanulás is egyben.

A futóbringázás egyet jelent a szabadtéri kikapcsolódással

Mivel általában a lurkók kint a kertben, az udvaron vagy esetleg szülői felügyelet mellett valahol másutt pattannak fel a bringájukra, ezért ez azt jelenti számukra, hogy ilyenkor kimennek a friss levegőre és ott játszanak, mókáznak anyával, apával, tesóval, pajtással. A kicsiknek napi szinten is szükségük van arra, hogy oxigéndús környezetbe kerüljenek, a tavaszi-nyári hónapokban pedig a napsütéses időnek is rengeteg pozitív hatása van rájuk.

A “sima” séta azonban sok esetben nem hozza lázba őket és keserves sírással, hosszas hisztizéssel adják a szüleik tudtára, hogy ők bizony nem akarnak elmenni hazulról. Egy kis élvezetes futóbringázásra azonban mindig kaphatók, ami miatt bármilyen otthoni elfoglaltságot szívesen félbehagynak.

Akarva-akaratlanul is megtanulnak bizonyos képességeket

A gondtalan mókázáson felül a Chipmunk futóbicikli gyerekeknek azért is jó választás, mert gyakorlás közben megtanulnak egyensúlyozni és átérzik, milyen az, amikor egy eszköz teljes mértékben az ő irányításuk alatt van. Ennek köszönhetően nagy gyerek biciklire való átszokás már nagyon egyszerű és problémamentes lesz. 

Tartalomhoz tartozó címkék: baba bicikli futóbicikli gyerekeknek

Keresés