Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Élvezetes tekerés Chipmunk futóbringákkal

Élvezetes tekerés Chipmunk futóbringákkal

 

A Chipmunk futóbiciklik nem csak kinézetben, hanem használatban is elnyerik a kicsik tetszését. Ennek köszönhetően bármikor szívesen pattannak rá, hogy átadják magukat az önfeledt bringázás élményének.

 

A gyerek kerékpár használatához hosszú út vezet

A kerékpározás egy rendkívül örömteli elfoglaltság a gyerekek számára. Csak egy szuper járgány kell, és máris minden feltétel adott a mókához. Egyedül, illetve a testvérekkel, pajtásokkal ringbe szállva is meglovagolható a kerékpár, de akár versenyzés nélkül is lehetővé tesz élvezetes programokat, például egy kellemes bringás kirándulást egy szép, természetközeli helyen. Ahhoz azonban, hogy a kicsik eljussanak odáig, hogy felüljenek a rendes gyerek kerékpárokra, hosszú út vezet. A Chipmunk futóbringa azzal a céllal került kifejlesztésre, hogy ezt az utat kellemessé, sőt, mi több, egyenesen szórakoztatóvá tegye számukra. Minderre persze úgy kínál módot, hogy a bringázás végig biztonságos maradjon.

A Chipmunk futóbringa megkönnyíti a váltást

A Chipmunk futóbringa egy speciális kialakítású eszköz, amit sokan tanulóbringának hívnak. Ez nem véletlen, ugyanis ezek a járgányok hozzájárulnak ahhoz, hogy a gyerekekben már néhány éves korukban kialakuljon az egyensúlyérzék. Ez nagyfokú biztonságérzetet nyújt számukra, és a későbbiek során a pedálos bringákat is bátran lendületbe hozzák. Ha a bringázáshoz pozitív érzéseket társítanak, akkor később, a gyerek kerékpárokra történő átszokás is gördülékenyen fog zajlani. A legtöbb problémát az okozza, hogy sokat esnek a pedálos kis bringákon, a balesetektől való félelem pedig mélyen beléjük ivódik. Az így keletkezett lelki gátak hatására pedig nem mernek felülni a nagyobb, félelmetesebb járgányokra.

Miért olyan különleges a Chipmunk futóbicikli?

Több tekintetben is felfedezhetők a különbségek a hagyományos tervezésű futóbringákhoz képest. A Chipmunk járgányok vázszerkezete például elképesztően könnyű, így a gyerekek könnyen tudják hajtani őket. Ugyanígy a hullámvonalat követő vázszerkezet, a kényelmes, nagy kiterjedésben állítható ülés és a csúszásmentes markolat is az örömükre válik.

Tartalomhoz tartozó címkék: CHIPMUNK futóbicikli futóbicikli

Keresés