Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A névre szóló futóbicikli szuper ajándék

A névre szóló futóbicikli szuper ajándék

A névre szóló futóbiciklikből remek ajándékok lehetnek a gyerkőcök számára. Ha felkerül a nevük a vázra, az első vagy hátsó villákra, akkor világgá tudják kürtölni, hogy a bringájuk csak az övék.

 

A lurkókban viszonylag hamar kialakul az ösztönös birtoklási vágy. Éppen emiatt szeretik megjelölni a saját játékaikat, hogy mások számára is egyértelmű legyen, elsődlegesen ők rendelkeznek felettük. Akárcsak a felnőttek, a gyerekek is vágynak arra, hogy menő dolgaik legyenek, és kivívják mások elismerését.

Ha épp egy szuper Chipmunk bringával szeretnéd meglepni a csemetédet, akkor figyelmedbe ajánljuk a névre szóló futóbicikli kínálatunkat, igény esetén ugyanis rányomjuk a kicsi nevét a vázszerkezetre.

Rendszámtábla, akárcsak egy igazi autón

A futóbiciklire kerülő név egyfajta rendszámtáblaként funkcionál, akárcsak egy igazi autón. A felhelyezett matrica végérvényesen megpecsételi a bringát, ami azt jelenti, hogy a szülők és a gyerekek is tudni fogják, melyik járgány kié. A kicsik szemszögéből remek móka, hogy ott virít a nevük a legkedvesebb játékukon, ezzel jelezve, hogy ők a tulajdonosok, a szülők részéről viszont egy hasznos kis jelzés, amiből bárhol, bármikor meg tudják állapítani, melyik futóbringát kell hazavinni.

Lehetőségek a név felhelyezésére

A névre szóló futóbicikliket mindig igyekszünk úgy kialakítani, hogy maximálisan elnyerjék a felnőttek és a gyerekek tetszését. A név felkerülhet a bringa első küllőjének két oldalára, ami azt jelenti, hogy a matrica a kormány alatt kerül elhelyezésre, és jobbról, illetve balról nézve is látható lesz. A másik lehetőség, hogy a két matrica a hátsó villa két oldalára kerül, de igény esetén a futóbicikli mellé négy matricát mellékelünk, melyeket az első és a hátsó részre is fel lehet ragasztani.

A névre szóló futóbicikli megvásárlása

Első körben a futóbiciklik menüpont alatt ki kell választani a tökéletes járgányt. Ezek után a matricák menüpontban lehet szemezgetni a lehetőségek között, attól függően, hogy az első, a hátsó küllőre, vagy pedig a teljes kerékpárra kerül majd fel a név.

Keresés