Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A lábbal hajtós bicikliket a kicsik igényeire szabjuk

A Chipmunk lábbal hajtós bicikli megtervezése és kivitelezése nagy szakértelemmel zajlik. A szülők többnyire„csak” egy kis járgányt látnak egy ilyen a kétkerekűben, amit a csemetéik szívesen használnak, akár napjában többször is. Ám ahhoz, hogy tényleg igazi játék legyen a számukra és ne porosodjon a garázsba érintetlenül, fontos, hogy a felépítés, kialakítás és egyéb jellemzők tekintetében is megfeleljenek a kicsik igényeinek.

Sokat beszélgetünk a szülőkkel

Nem titok, hogy sokat beszélgetünk a szülőkkel arról, hogy a csemetéik hol, hogyan, mivel szeretnek játszani. Ilyenkor akarva-akaratlanul is előkerülnek olyan témák, amik láttatják velünk, hogy milyen problémákra kell megoldást adni. Az egyik gyakori gond, hogy a gyerekek nem szeretnek kimenni a kertbe, udvarra. Már akár egészen kicsi korban is inkább a kütyüik társaságában töltik az időt, mint kint a szabadban anyával, apával, tesókkal. A másik, hogy hiába van kéznél egy lábbal hajtós bicikli, ha nem nyeri el eléggé a poronty tetszését, akkor bizony ott fog porosodni valahol a házban.

Így születik a Chipmunk lábbal hajtós bicikli

Az igények, problémák feltérképezését követően döntöttük el, hogy mi az innovatív kialakítású, minőségi, már ránézésre is kellemes érzéseket keltő Chipmunk futóbiciklik készítése és értékesítése mellett tesszük le a voksunkat. A járgányok kialakításakor fontos szempont a nagy kiterjedésű állíthatóság, a már-már szinte pehelykönnyű súly és a maximális biztonság. Ezek a jellemzők garantálják, hogy a futóbringák használata az egészen kicsi és a nagyobbacska gyerkőcöknek is öröm legyen.

Tartalomhoz tartozó címkék: futóbicikli lábbal hajtós bicikli

Keresés