Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A lábbal hajtós bicikli segíti a kicsiket a gyakorlásban

A lábbal hajtós bicikli segíti a kicsiket a gyakorlásban

 

A gyerekek általában már néhány éves korukban érdeklődést mutatnak a bringázás iránt. Ilyenkor a lábbal hajtós bicikli remek választás a számukra, annak segítségével ugyanis biztonságosan gyakorolhatnak.

 

A gyerek kerékpár használatáig sokat kell gyakorolni

Öröm nézni, ahogy a kicsik lelkesen belevetik magukat mindenbe, ami örömöt okoz a számukra. Ez történetesen abban az esetben is igaz, ha a bringázás iránt kezdenek érdeklődést mutatni. A felnőtt változatokat leutánzó gyerek kerékpárok használata persze még nagy falatnak bizonyul egy 2-3 éves lurkó számára, ez azonban nem jelenti azt, hogy ne kezdhetne el gyakorolni. A tapasztalatok azt mutatják, hogy azok a gyerkőcök, akiknek korábban volt lábbal hajtós biciklijük, sokkal gyorsabban, könnyebben szoktak át a nagyobb, pedálos modellekre.

A lábbal hajtós bicikli megóvja a gyerkőcöt a negatív élményektől

Ezzel rengeteg időt lehet megspórolni, és nem utolsó sorban rengeteg negatív élménytől lehet megkímélni a gyermeket. Mint, ahogy a nevében is benne van, a lábbal hajtós bicikli a láb mozgatásával jön lendületbe, és mivel nincs rajta pedál, ezért a kicsi bármikor leteheti a lábát, amikor lassítani szeretne vagy meg szeretne állni. Ez hatalmas biztonságérzetet ad  számára, hiszen tudja, hogy ő irányítja a járgányt, és nem pedig fordítva. Ha állandóan csak esik-kel, akkor elbizonytalanodik magában, és könnyen úrrá lehet rajta a félelem, amitől utána már csak nehezen tud megszabadulni. A lábbal hajtós bicikli használata remek választás, hiszen már egészen kis korban örömteli élménnyé teszi a lurkók számára a bringázást.

Tartalomhoz tartozó címkék: futóbicikli lábbal hajtós bicikli

Keresés