Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A lábbal hajtós bicikli előnyei

A lábbal hajtós bicikli egyre nagyobb népszerűségnek örvend a kisgyermekes családok körében, aminek az a magyarázata, hogy a használata nem csak örömteli, hanem rendkívül hasznos is a csemeték számára. 

 

A futóbiciklik nagy segítséget nyújtanak a nagy gyerek biciklire való áttérés során, hiszen ezeken a speciális kialakítású, pedállal hajtós járgányokon a gyerkőcök már egészen pici koruktól fogva megtanulhatják egyensúlyba hozni magukat.

Biztonságos-e a futóbicikli használata?

A lábbal hajtós biciklik kapcsán az egyik leggyakrabban felmerülő kérdés, hogy teljesen biztonságosan tudják-e a kicsik használni? Nyilvánvalóan ez a kérdés azért merül fel, mert a csemeték már akár 18 hónaposan is felpattanhatnak a kétkerekűjükre. A professzionális LowFrame megoldásnak köszönhetően a futóbiciklik könnyen a lurkók egyéni igényeire szabhatók.

Az ülés nagy terjedelemben állítható, ami azt jelenti, hogy testi adottságoktól pl. lábhossztól függetlenül egy 1,5 éves és egy 4 éves is kényelmesen tudja hajtani. Ugyanígy a lábbal hajtós biciklik többi részét is, a kormányt, a vázat, a kerekeket úgy alakítjuk ki, hogy még a kicsik és a nagyobbak is teljes biztonságban legyenek.

Nem csak biztonságos, kényelmes és szép is

Az általunk kínált Chipmunk futóbicikliknek nem csak a biztonság az egyetlen pozitívumuk, hanem a kényelem és az esztétikus kinézet is. A minőségi alapanyagoknak, technológiáknak köszönhetően pedig tartósak is, ami azt jelenti, hogy még hosszú évek elteltével is örömteli elfoglaltságot tesznek lehetővé a csemeték számára.

Tartalomhoz tartozó címkék: futóbicikli lábbal hajtós bicikli

Keresés