Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A futó bicikli egy új korszak eljövetelét jelzi

A futó bicikli egy új korszak eljövetelét jelzi

A futó bicikli az egyik legizgalmasabb, ugyanakkor legmozgalmasabb életszakasz járgánya. A gyerkőcöd a nyeregbe pattanva olyan szabadságot, na meg persze tempót érhet el, amiről talán álmodni sem mert soha. Te pedig húzhatod a nyúlcipőt, ha nem akarsz lemaradni, de rollerrel, bringával is a nyomába eredhetsz a sebességtől belelkesedett csemetédnek. Szóval az izgalmak garantálhatóak.

A futó bicikli milyensége kulcsfontosságú

Ahhoz, hogy biztonsággal szélnek ereszthesd a gyermekedet, nem mellékes, hogy milyen modellre voksolsz. A mindenkori biztonság borítékolása elsődleges. A stramm, masszív vázszerkezet stabilitást biztosít. Főleg eleinte, amikor a lurkód még bizonytalan a dolgában, roppantul lényeges a biztos pont megtalálása. Logikusnak tűnhet, hogy akkor a minél nehezebb alternatívák a legmegbízhatóbbak. Ám ennek éppen az ellenkezője igaz. A minél könnyebb verziók tekinthetőek a legbiztonságosabbnak. Miért?

Egyrészt azért, mert az anyag súlya nem függ össze azzal, hogy mekkora az ellenállása. Elegendő csak az alumíniumra, mint alapanyagra gondolnod. Ez a rugalmas, hajlítható fém strapabírásban verhetetlen. Másrészt azért, mert a nem lehúzó tömeg egyszerűen megoldható mozgatást biztosít, ami göröngyös terepen aranyat ér. Ha már cipeltél a hónod alatt vasmacska nehézségű tárgyat, akkor tudod mennyit nyom a latba (szó szerint is), ha nem húz le a bringa súlya. Mert azért olykor előfordulhat, hogy Rád hárul a hurcolás feladata. A futó bicikli azon túl, hogy biztonságos, nélkülözhetetlen, hogy kényelmes közeget teremtsen a száguldáshoz. Ha a nyeregben ülés diszkomfort érzetet kelt, akkor bizony hamar lőttek a jó hangulatnak, na meg a gurulásnak. A minél többféle módon állítható járgány tökéletes választás, ami aztán éveken, sőt, generációkon át hűségesen szolgálhat.

A névvel ellátott futó bicikli jelenleg a legnépszerűbb?

A gyermekek körében mindenképpen. Mert biztonság ide, kényelem oda, azért a megjelenés sem mellékes. És mi okozhatna nagyobb örömöt a lurkóknak, minthogy a járgányuk a saját nevüket viseli, amit bárki láthat és konstatálhat?!

Tartalomhoz tartozó címkék: baba bicikli futó bicikli

Keresés