Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A baba bicikli nem csak szép, hanem biztonságos is

A baba bicikli nem csak szép, hanem biztonságos is

Ma már szinte elképesztő választékban kaphatók a különböző baba biciklik. A kérdés már csak az, hogy melyiket válaszd? A külső stílusjegyek kétségkívül vonzóvá teszik a járgányokat, ám ezen túlmenően a biztonságot is szem előtt kell tartanod. Elvégre a bringázás csupa móka, és remélhetőleg az is marad a lurkód számára.

 

A látvány felkelti a figyelmet

Amikor a gyerekek mókáznak, akkor mindig olyan játékokat választanak, amik szép színűek vagy különleges formavilággal rendelkeznek – ez teljesen ösztönös. Ezért van az, hogy ha a gyerkőcöd elé teszed a Chipmunk baba biciklit, akkor alig várja majd, hogy végre ráülhessen, és megbizonyosodjon róla, tényleg olyan csúcsszuper-e, mint ahogy elmesélted neki. A külső stílusjegyek sok esetben eldöntik a dolgot, hogy egy tárgy vagy eszköz elég érdekesnek bizonyul-e a gyerekek számára.

A biztonság sok-sok mókát garantál

A kinézet persze nem minden. Főleg, ha egy futóbringáról van szó, amit a gyerkőcöd nem csak a biztonságot nyújtó falak között használja, hanem alkalomadtán az udvaron, esetleg az utcán is. A Chipmunk baba bicikli vidám, játékos kinézete mögött szakértői tervezőmunka áll. A készítők nagy figyelmet fordítottak arra, hogy a bringák használata teljes mértékben biztonságos legyen a kicsik számára. Ennek eredményeképpen ezek a járgányok nem csak egy-két alkalommal garantálják az örömteli szórakozást, hanem annál jóval többször.

A Chipmunk baba bicikli igazi kis kedvenc, ami napi szinten is képes mosolyt csalni a lurkód arcára. Láttad már, hogy többféle színben is kaphatók?

Tartalomhoz tartozó címkék: baba bicikli futóbicikli gyerekeknek

Keresés