Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A baba bicikli használata a csemeték előnyére válik

A baba bicikli egy általunk tervezett és kivitelezett bringa fajta, ami tökéletes választás már 1,5 éves kortól. A járgányokat úgy alakítjuk ki, hogy minden tekintetben megfeleljen a kisebb, illetve a nagyobb gyerkőcök számára is.

A pedál nélküli biciklik hajtása számukra csupán öröm és vidámság, valójában azonban használat közben szert tesznek minden olyan képességre, ami a későbbiekben megkönnyíti számukra a nagy gyerek biciklire való átszokást.

A kétkerekű járgány használata már természetes lesz

A baba bicikli egyik legnagyobb előnye kétségkívül az, hogy sok örömteli pillanatban részesíti a kicsiket és a kicsivel nagyobbakat is. A csemeték szívesen pattannak a járgányukra, hogy aztán tekerjenek pár kört az udvaron, esetleg a szüleik felügyelete mellett az utcán vagy egy közeli parkban, kirándulóhelyen. A futóbringázás sok esetben egyet jelent számukra azzal, hogy ilyenkor együtt vannak apával, anyával, tesóval, esetleg a pajtásaikkal, akik szintén társulnak a mókához. A bringás élmények okozta jó érzések, emlékek értéke kétségkívül felbecsülhetetlen. Ha rendszeresen hajtják a bringájukat, akkor idővel már természetes lesz számukra a használatuk, ami egyben azt is jelenti, hogy nem lesz furcsa megszokniuk a nagy gyermek biciklijüket.

Akarva-akaratlanul is megtanulnak egyensúlyozni

A Chipmunk baba bicikliket nem pedállal kell hajtani, hanem a lábbal, de ugyanúgy szükség van az egyensúlyozásra, mint a hagyományos járgányok esetében. A különbség az, hogy ezeknél az újfajta modelleknél bármikor le tudják tenni a lábukat, ha úgy érzik, hogy lassításra, fékezésre van szükségük. Ha még bizonytalannak érzik a haladást, akkor “sétáló” lábmozdulatokkal is előrébb tudják tolni magukat, így szép lassan ráérezve arra, hogyan kell irányítani a kétkerekűt. Amennyiben a csemeték rendszeresen gyakorolnak, akkor az egyensúlyozást tudat alatt is elsajátítják. Így a későbbiek során a nagy gyerek biciklikre való áttérés gyerekjáték lesz számukra, hiszen már csak a pedál használatát kell megszokniuk.

Tartalomhoz tartozó címkék: baba bicikli futóbicikli

Keresés