Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A baba bicikli életre szóló élményt nyújt

A baba bicikli az első olyan járgány a lurkók életében, ami valódi önállósággal és szabadsággal ajándékozhatja meg őket. Ez olyan élmény, ami szó szerint életre szól. Annál is inkább, mert az ebben a periódusban megszerzett tapasztalatokból építkeznek a jövőbeni kvalitások, képességek, sőt, készségek is. Többek között ezért sem mellékes, hogy milyen jellemvonásokkal megáldott bringára szavazol. A biztonság mindenek felett elsőbbséget élvező követelmény, akárcsak a komfortot erősítő jellemzők.

A Chipmunk a baba bicikli csúcspéldánya

Érthető, hogyha a lehető legjobb körülményeket kívánod a gyermeked talpa alá tenni, már ami a futóbiciklizést illeti. Éppen ezért logikus döntés, ha a Chipmunk biztosította előnyökre voksolsz. Nézzük csak meg közelebbről, hogy mi történik akkor, ha a gyártó konstrukcióinak valamelyike nyeri el a tetszésedet! Bizonyos lehetsz a biztonságos teperési körülményekben. A könnyű vázszerkezetnek hála, a járgány mozgatása nem jelenthet kihívást sem Neked, sem a gyermekednek. Ez rosszabb minőségű útszakaszokon igazi adomány, mivel így nem kell állandóan Neked megoldani a göröngyökből fakadó felemelgetéseket. Viszont, ha a gyerkőcöd elfárad a nagy hajtásban, akkor a kis tömegű szerkezetet egyszerűen a hónod alá kaphatod anélkül, hogy sérvet és rövid időn belül türelmetlenségi rohamot kapnál. A bicikli kinézete magáért beszél. Divatos, gyermekszemmel nézve menő, sőt, még egyedi felirattal is ellátható. A matricázás amúgy is a gyerkőcök kedvence, hát ha még a saját nevükkel illethetik az érintett felületet! Az ergonomikus kormánykialakítás, a kényelmes ülőfelület, a stabil, stramm váz együttesen az élménydús hajtás borítékolói.

A baba bicikli nemcsak élményekkel lephet meg

Látni a lurkódat, amint teljes odaadással hajtja magát előre, óriási élmény. Aztán persze szedheted a lábaidat, hogy szemmel tudd tartani ezt a féktelen “száguldást”. Ám a futóbringázás nem pusztán azért zseniális ténykedés, mert mozgással töltött értékes szabadidővel ajándékozza meg a nyeregben trónoló gyermeket. Az egyensúlyozási és koordinációs készségek olyan döbbenetes mértékben fejlődnek, ami szinte felfoghatatlan. Vagyis a baba bicikli, túl a kézzel fogható tapasztaláson, a fejlesztés terén is utolérhetetlen érdemekkel büszkélkedik.

Tartalomhoz tartozó címkék: baba bicikli futóbicikli

Keresés