Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Miért ajánljuk a futóbicikliket a gyerkőcöknek?

 

A futóbicikli egy speciális kialakítású járgány, ami teljes mértékben a gyerkőcök igényeire van szabva. Ez azt jelenti, hogy bátran használhatják, amikor csak kedvük van ahhoz, hogy felpattanjanak a szeretett kétkerekűjükre, és megmutassák a világnak, mennyire ügyesek. Amit most csak mókázásnak élnek meg az persze később több szempontból is a javukra válik.

 

A futóbicikli hajtása nagy öröm

A lurkók szemével nézve a Chipmunk futóbicikli nem csak közlekedési eszköz, hanem játék. Sőt sok esetben talán inkább játék, mint egy járgány, amivel célirányosan haladnak valahova. Ha így is történik, sokszor kerülőutakra térnek, ami azt bizonyítja, hogy a futóbringázás egy kellemes élmény, amivel nem lehet betelni. A gyerkőcök szeretik ezeket a kétkerekűeket, mert nem csak szépek, hanem kényelmesek és hasznosak is. Bár ez utóbbi talán nem tudatosuk bennük, de valahol ők is érzik, hogy amit futóbiciklizés közben csinálnak, az jó dolog. És hát ez valóban így van, ugyanis megtanulnak egyensúlyozni, és megtapasztalják milyen az, amikor ők irányítanak.

A mókázás 100%-ban biztonságos

A Chipmunk futóbicikliket azért is ajánljuk a csemetéknek, mert a használatuk teljes mértékben biztonságos. A felhasznált anyagok, az alkalmazott technológiák tekintetében is arra helyeztük a fókuszt, hogy a kezünk nyomán megszülető járgányok maximális biztonságot nyújtsanak a kicsiknek és persze a felnőtteknek is. Nyilvánvalóan a porontyoknak is jobb, ha úgy érzik, nem kell félniük, de ugyanúgy neked szülőnek is könnyebb, ha nem kell aggódnod a csemetéd testi épsége iránt - legalábbis nem annyit, mint amennyit akkor aggódnál, ha valamilyen másik fajta kétkerekű lenne alatta.

A játszás egyben tanulás is

A Chipmunk futóbiciklin történő gyakorlás ugyan játszásnak minősül a lurkók számára, ugyanakkor akarva-akaratlanul is rengeteget tanulnak az egyensúlyozásról, illetve arról, hogyan kell “megülni” és kormányozni egy kétkerekűt. Ennek köszönhetően később sokkal könnyebb lesz átülniük nekik a nagy gyerek biciklikre, amiken már csak a pedálhoz kell hozzászokniuk.

Tartalomhoz tartozó címkék: futóbicikli futóbicikli gyerekeknek

Keresés