Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Jöhetnek a bicikli kiegészítők

A bicikli kiegészítők beszerzése legalább annyira fontos és kihagyhatatlan feladat, mint magának a futóbringának a megvásárlása. Sisak, csengő vagy éppen villogó nélkül mit sem ér az egész, úgyhogy következhet a keresgélés.

Melyek a leglényegesebb tulajdonságok kobak választásnál?

A méret a lényeg, ezen a területen mindenképpen. A kialakítás milyensége is elsőbbséget élvez. A kellően megmunkált sisak kényelmes viseletet biztosít, amellett, hogy borítékolja a biztonságos utazási körülményeket. Az a variáció semmiképpen sem jó, ami túl nagy, mert így folyamatosan elmozdul, azaz képtelen ellátni a feladatát. A túlságosan kicsi alternatíva pedig magától értetődik, hogy miért nem megfelelő. Bár a kobak kiválasztásánál elsődleges cél a biztonság megteremtése, viszont a komfortos hordási körülmények sem szenvedhetnek csorbát. Ellenkező esetben biztos lehetsz abban, hogy lurkód az első adandó pillanatban elhajítja fejéről a kényelmetlen kelléket.

A bicikli kiegészítők hangzatos sztárja a csengő

A csengő nemcsak azért jó, ha van, mert hogy néz ki már egy igazi bicikli nélküle?! A tény, hogy a lurkód bármikor jelezheti a környezetének a jelenlétét, nagyon előnyös. Nem egy helyzetben baleseteket előzhetsz meg azzal, ha a gyerkőcöd pontosan tudja, akadály esetén mi a dolga.

A villogók kiváló figyelemfelhívók

A villogók extrává varázsolják a bringa külsejét, gyermeki szemmel nézve mindenképpen. Szülőként pedig határozottan megnyugtató a tudat, hogy a futóbicikli a villódzásnak hála, több mint látványos és látható jelenség. A bicikli kiegészítők teljesebbé, praktikusabbá teszik a futóbringát, ami így még biztonságosabbá, kényelmesebbé válhat.

Tartalomhoz tartozó címkék: bicikli kiegészítők bicikli lámpa

Keresés