Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Bicikli kiegészítők, hogy tökéletes legyen az élmény

A bicikli kiegészítők elsőre talán nem tűnnek olyan fontosnak, de amikor a csemetéd cirkálni kezd az udvaron vagy az utcán a kétkerekűjével, akkor garantáltan felmerül benned a kérdés: nem lenne biztonságosabb, ha a futóbiciklijén lenne egy lámpa és egy csengő?

 

Ha minket kérdezel, mi azt válaszoljuk, hogy a futóbringák használata teljesen biztonságos, de tény, hogy a kiegészítők nagyon hasznosak tudnak lenni, és bizony növelik a biztonsági fokozatot.

Gyerek bicikli lámpa a láthatóság érdekében

A bicikli kiegészítők közül az egyik legfontosabb a gyerek bicikli lámpa, ami azt a célt szolgálja, hogy a járgányát hajtva a csemetéd jobban lásson, és ugyanez fordítva is igaz: hogy őt is jobban lássák. Ennek a jelentősége nagymértékben megnő, amikor a Nap elkezd nyugovóra térni, és egyre rosszabbak lesznek a látási viszonyok. Ilyenkor nagyon fontos, hogy fokozottabb figyelmet fordíts a csemetédre, aki nagyon könnyen bele tud merülni a futóbicikli okozta örömökbe.

Gyerek bicikli csengők, amivel élvezet a dudálás

A gyerek bicikli kiegészítők másik nagy csoportját a csengők, dudák alkotják, amiknek a használatával a gyerkőcök hanghatással tudják felhívni magukra a figyelmet. Amellett, hogy ez még vidámabbá teszi számukra a bringájuk hajtását, biztonsági szempontból is előnyös. Kínálatunkban megtalálod a legfontosabb biciklis kiegészítőket, amik színben és kialakításban is különböznek egymástól. Ami pedig még ennél is szuperebb: a lámpák, csengők tökéletesen passzolnak a Chipmunk futóbiciklikhez, amiket szintén meg tudsz vásárolni nálunk.

Keresés