Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A kislány futóbicikli igazán tündéri járgány

kislány futóbicikli a lágy, rózsaszínes árnyalatokért rajongó apróságok kedvence. Merthogy miért is ne lehetne egy bringa tündéri? Nemcsak abban az értelemben, hogy valódi trónusként szolgálhat a bele huppanó gyerkőcöknek. Hanem a megjelenésében is. Ami szülőként úgy tűnik, nem is annyira lényeges, de gyermekként egyáltalán nem mellékes.

A kislány futóbicikli minden tulajdonsága a könnyed minőséget hirdeti

Na, de nézzük meg részletesebben mit is kínál a járgány, túl a csajos színvilágon. Mert van még bőven új a nap alatt. A 2,6 kg-os váz az első pozitívum, ami kihangsúlyozást érdemel. A gyakorlatban ez a tömeg pehelysúllyal egyenlő. Miért annyira érdekes ez? Egyrészt azért, mert nem mindegy, hogy ha a hónod alá kell kapnod a bringát, akkor hány kilóval kell hazáig hazardíroznod. Másrészt a pillekönnyű súly nem akadályozza meg a gyerkőcödet abban, hogy az úthibákat egyedül küzdje le vagy hidalja át. Hiszen a felemelés nem jelenthet fizikai problémát. A speciális magnézium szerkezet többek között erre képes, azon túl, hogy szinte elnyűhetetlen. Akárcsak az alumínium villák és kormány.

A nyereg egyszerű paraméterezhetősége alkalmassá varázsolja a bringát arra, hogy éveken át a gyerkőcöd hűséges társává váljon. Nagyjából 1,5 éves kortól ajánlható, és még a négyévesek is élhetnek a bicikli adta előnyökkel. Sőt, a hosszú élettartam (ami a prémiumminőségű alkatrészeknek és szerelésnek köszönhető) egyet jelent a továbbörökíthetőséggel. Úgyhogy a nagy tesók a kicsikre hagyhatják a hajtott, de nem túltepert járgányt. A kormány ergonomikus kivitelű, közepén szivacsozott, két oldalán csúszásmentes felülettel. A markolat biztonságosan szorítható, még a legnagyobb nyári melegben is. Ha már nedvesség, akkor az sem elhanyagolható jó hír, hogy a nyereg nem szívja be az izzadság- vagy esőcseppeket.

A kislány futóbicikli mennyire egyedi?

Lila színével szó szerint kitűnik a tömegből. Prémium minőségének hála eleve nem tömegcikk, hiszen eltér a megszokottól, a sablonostól. Nem pusztán tekerést kínál, hanem biztonságot, kényelmet és tartósságot. Így biztosak a felejthetetlen élmények.

Tartalomhoz tartozó címkék: futó bicikli kislány futóbicikli

Keresés