Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A futóbicikli kislányoknak tündéri választás

Miről ismerhető fel a futóbicikli kislányoknak tervezett verziója? Arról, hogy a lila színével a legmenőbb csajos járgány, ami csak szóba jöhet. A lágy, rózsaszínes árnyalatokat kedvelő lányoknak nincsen ennél jobb választás. A külső pedig csak egyetlen tényező a számos pozitívum közül. Tény, hogy a jelentősége megkérdőjelezhetetlen, ám ez valóban csak a jéghegy csúcsa. Nézzük még mik azok a tulajdonságok, amik felteszik az i-re a pontot!

A futóbicikli kislányoknak nemcsak a nem mindennapi megjelenésével arat

Túl a szépségen, ami a modelltől elvitathatatlan, akadnak bőven olyan jellemvonások, amiknek az ismeretében gondtalanul rábízhatod a gyermekedet a szerkezetre. Merthogy a járgány olyan speciális jellemzőkkel büszkélkedik, amelyek egyetlen célt szolgálnak. A biztonságos, ugyanakkor gördülékeny gurulást. A magnézium váznak köszönhetően a bringa mindössze 2,6 kg-ot nyom. A minimális súly azért óriási előny, mert a bicikli mozgatása, emelgetése még a gyerkőcnek sem jelenthet kihívást. Így mondjuk a rosszabb minőségű utakon a kátyúk feletti átemelgetéshez nem szükséges a szülői segítség. Ez egy fárasztó hétköznap záróakkordjaként roppantul jól hangzik.

Aztán, ha már könnyedségről beszélünk, akkor érdemes kihangsúlyozni, hogy az alumínium alkatrészek nagyfokú ellenállóságot képviselnek úgy, hogy a pehelysúlyuk miatt nem terhelik meg a mérleg nyelvét. A futóbicikli kislányoknak használatra, mégpedig strapás alkalmazásra teremtetett. A kényelmes közeg borítékolása tehát nem lehet kérdéses. Nem meglepő, hogy a járgány ezen a téren is az élen jár. A nyereg állíthatóságának köszönhetően, 1,5-4 éves kor között ugyanazon lábbal hajtós bringa segítségével róhatóak a km-ek. A kormány stabil rögzítettsége leegyszerűsíti az irányítást, ami főleg a kezdeti, bizonytalan időszakban hatalmas pozitívum. Aztán a kormány ergonomikus kialakítása, csúszásmentes, nagyméretű fogantyúi szintén a komfortot támogatják.

A futóbicikli kislányoknak meddig bírja a hajtást?

Sokáig. Ahogy fentebb említettük, éveken át jó szolgálatot tehet, és ez, a minőségi tulajdonságainak köszönhetően nemcsak egy légből kapott ígéret.

Keresés