Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Miért baj, ha nincs a gyerkőcön biciklis bukósisak?

A biciklis bukósisakra nagy szükség van. Ha a gyerkőcnek van futóbringája és odakint szépen süt a Nap, akkor már-már szinte borítékolható, hogy előbb vagy utóbb ki akar majd menni játszani. Számukra a bringázás csak az örömről és vidámságról szól, a szülőknek kell gondoskodniuk arról, hogy a játék biztonságos legyen. A kialakításánál fogva a Chipmunk futóbiciklik használata teljesen biztonságosnak mondható, ez azonban nem jelenti azt, hogy ne kellene védőeszközöket hordania a porontynak. 

Megfelelő védelem esés, borulás esetén

Néha elég egy rossz lépés vagy apró figyelmetlenség, és máris megvan a baj. Ilyen esetekre jól jön egy megfelelő kialakítású, állítható biciklis bukósisak, ami kellőképpen védi-óvja a gyerkőc kobakját. Az alkalom szülte kisebb esések, borulások bármilyen szabadtéri játék során előfordulhatnak, még akkor is, ha a gyerkőc nem használ semmilyen eszközt, csak lelkesen szaladgál az udvaron. Éppen ezért fontos, hogy a szülők a megelőzésre helyezzék a hangsúlyt, és beszerezzék a védelmet nyújtó bukósisakot.

Nem érzi a biztonság fontosságát

A gyerekeknek lényegében minden egy tanulási folyamat, még akkor is, ha ennek nincsenek tudatában, és hát ki mástól tanulnának, mint anyától, apától, akik igazi példaképek számukra? A biciklis bukósisak viselése azért is fontos, mert így a kicsik is érzik a biztonság fontosságát és hozzászoknak ahhoz, hogy használják a védőfelszereléseket. Ennek köszönhetően a későbbiek során is természetes lesz számukra a biztonságos haladás, amikor már a nagyobb gyerekbiciklijükön száguldoznak.

Tartalomhoz tartozó címkék: bicikli kiegészítők biciklis bukósisak

Keresés