Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Instagram nyereményjáték

A nyereményjáték szabályzata

A BabaBike.hu nyereményjátékot hirdet. A játék elnevezése: „BabaBike.hu nyereményjáték!” 

A játékban való részvétel feltételei:
A játékban minden olyan, cselekvőképes magyar állampolgár Játékosként részt vehet, aki rendelkezik saját Instagram felhasználói fiókkal, amennyiben személye annak alapján azonosítható. A Szervező nem vállal felelősséget a névazonosság, vagy a nyertesek azonosításának bármely egyéb hibájából eredő követelésért. A játékban való részvételre irányuló, kifejezett ráutaló magatartással történő jelentkezésnek minősül, ha a Játékos a nyeremény megszerzésének céljából bejelöli „taggeli” kettő általa választott Instagram felhasználót a nyereményjáték alatt, kedveli a posztot és követi a @szigligeti_ivett, @gitta.katona, @viragkiss, @polgarkriszta, @agizolyomi, illetve a @bababike.hu instagram oldalát. A résztvevő megsokszorozhatja esélyeit, ha többször két ismerősét tag-eli különböző kommentben. Más jelentkezési módot a Szervező nem fogad el.

Nyereményjáték időtartama: 

A nyereményjáték kezdete: 2020.11.10. 

Vége: 2020.11.20.  

Sorsolás: A játék lezárását követő 48 óra

A játék nem az IG által szervezett vagy szponzorált.

Nyeremények:

A nyeremény a Szervező, a www.bababike.hu által kiállított 2db 30.000 Ft értékű ajándékutalvány, amit a www.bababike.hu webáruházban tud beváltani. 

Nyertes kiválasztása: 

A nyereményjáték nyerteseit sorsoló program segítségével automatikusan, véletlenszerűen választjuk ki az érvényesen játszók közül. A nyerteseket a játék alatt kommentben, illetve  az Instagram oldalunkon keresztül értesítjük. 

A nyertes a sorsolás után az ügyfélszolgálattal egyeztetett módon kézhez kapja a csomagot.

A nyeremény készpénzre nem váltható. 

A Szervező fenntartja magának a jogot jelen Játékszabály módosítására, illetve kiegészítésére. 

Keresés