Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Hírek és blog

Ebben a részlegben mindent megtudhatsz a futóbringákról és találhatod legfrissebb híreinket és akcióinkat.
2020. 05. 26. 12:00:00

A biciklis bukósisakra nagy szükség van. Ha a gyerkőcnek van futóbringája és odakint szépen süt a Nap, akkor már-már szinte borítékolható, hogy előbb vagy utóbb ki akar majd menni játszani. Számukra a bringázás csak az örömről és vidámságról szól, a szülőknek kell gondoskodniuk arról, hogy a játék biztonságos legyen. A kialakításánál fogva a Chipmunk futóbiciklik használata teljesen biztonságosnak mondható, ez azonban nem jelenti azt, hogy ne kellene védőeszközöket hordania a porontynak. 

2020. 05. 19. 12:00:00

A futóbicikli gyerekeknek nyerő választás. Ma már nem nehéz beszerezni egyet, hiszen sok értékesítő foglalkozik az ilyen-olyan futóbringák forgalmazással. Ugyanakkor fontos, hogy a szülők is lássák, két hasonlónak tűnő termék között is óriási különbségek lehetnek. Továbbá nem mindegy az sem, hogy az eladó csak eladja a futóbicikliket vagy a gyártási folyamatokban is aktívan szerepet vállal.

2020. 05. 12. 11:00:00

A Chipmunk lábbal hajtós bicikli megtervezése és kivitelezése nagy szakértelemmel zajlik. A szülők többnyire„csak” egy kis járgányt látnak egy ilyen a kétkerekűben, amit a csemetéik szívesen használnak, akár napjában többször is. Ám ahhoz, hogy tényleg igazi játék legyen a számukra és ne porosodjon a garázsba érintetlenül, fontos, hogy a felépítés, kialakítás és egyéb jellemzők tekintetében is megfeleljenek a kicsik igényeinek.

2020. 05. 05. 10:00:00

A baba bicikli sok örömöt és vidámságot hozhat a család életébe, de vásárlás előtt érdemes körültekintőnek lenni, hiszen a hasonlónak tűnő termékek között is nagy különbségek lehetnek. Mi mindig azt tartjuk szem előtt, hogy az általunk kínált futóbringák használata jó móka legyen, ami a csemetét arra sarkallja, hogy újra és újra felpattanjon a kétkerekűjére.

2020. 05. 01. 11:00:00

A tavaszi természetébredés nagy vízválasztó, hiszen a már-már végtelennek tűnő bent lét után, végre ki lehet menni és örülni a jó időnek. Ilyenkor elő lehet venni a futóbiciklit is a többi kinti játékkal együtt, hogy aztán a család apraja-nagyja tegyen egy kiadós szabadtéri sétát. Esetleg kitelepüljön kicsit a ház melletti területre napfürdőzni, mókázni, beszélgetni.

2020. 05. 27. 12:00:00

 

A katicás csengő sok gyerkőc vágyálma, hiszen mi sem szemetgyönyörködtetőbb számukra, mint az élénk piros színben pompázó katicabogár minta, ahogy a csengőjükről aranyosan tekint vissza rájuk. A kicsik garantáltan egyetértenének azzal a kijelentéssel, hogy a futóbringázás élménye nem lehet tökéletes eme szépséges kiegészítő nélkül, aminek nem csak a kinézete nyeri el a tetszésüket, hanem a hangja is.

2020. 04. 21. 13:00:00

A futóbicikli gyerekeknek valódi örömet okoz, hiszen kedvül szerint bármikor felpattanhatnak a kétkerekűjükre, hogy száguldjanak pár kört az udvaron vagy a közeli parkban, természetesen maximális biztonságban. Egyedül, illetve tesóval, pajtással is nagy élvezet számukra a futóbicikli lábbal történő hajtása, ami végső soron nem csak remek időtöltés, hanem tanulás is egyben.

2020. 04. 17. 12:00:00

Az egyik leggyakrabban felmerülő kérdés a szülők körében, hogy a futóbicikli hány éves kortól ajánlott? Persze érthető a kíváncsiság, hiszen senki sem szeretné, ha baja esne a csemetéjének, főleg nem abból az okból, hogy felnőttként nem voltak elég körültekintőek a megfelelő járgány beszerzésekor.

2020. 04. 13. 12:00:00

A névre szóló futóbicikli igazi kuriózumnak számít a kínálatunkban, ami nem is meglepő azt tekintve, hogy a szülők milyen nagy örömöt tudnak okozni vele a csemetéjüknek. Legyen szó névnapról, szülinapról, esetleg “csak úgy” spontán ajándékozásról, a névvel ellátott kétkerekűvel minden esetben telibe lehet találni a gyerkőcöknél.

2020. 04. 09. 12:00:00

A baba bicikli egy általunk tervezett és kivitelezett bringa fajta, ami tökéletes választás már 1,5 éves kortól. A járgányokat úgy alakítjuk ki, hogy minden tekintetben megfeleljen a kisebb, illetve a nagyobb gyerkőcök számára is.

Keresés