Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Hírek és blog

Ebben a részlegben mindent megtudhatsz a futóbringákról és találhatod legfrissebb híreinket és akcióinkat.
2020. 02. 26. 14:00:00
A baba bicikli nem csak szép, hanem biztonságos is

Ma már szinte elképesztő választékban kaphatók a különböző baba biciklik. A kérdés már csak az, hogy melyiket válaszd? A külső stílusjegyek kétségkívül vonzóvá teszik a járgányokat, ám ezen túlmenően a biztonságot is szem előtt kell tartanod. Elvégre a bringázás csupa móka, és remélhetőleg az is marad a lurkód számára.

2020. 01. 20. 12:00:00
Tanulóbiciklin száguldani csupa móka

A gyerekek imádnak játszani, mókázni. Mi sem lehet vonzóbb számukra, mint engedni a csábításnak, és felpattanni egy rájuk méretezett kerékpárra. Igen ám, de ha előtte nem gyakorolnak tanulóbiciklin, akkor könnyen megeshet, hogy kibillennek az egyensúlyukból, és örökre elmegy a kedvük attól, hogy bringázzanak.

2020. 01. 14. 12:00:00
Miért olyan különleges a Chipmunk bringa?

Ha a megfelelő kialakítású futóbicikli nyomába eredsz, akkor hamar szembesülhetsz a valósággal: ezeregy, vagy még annál is több típus áll rendelkezésre. Melyiket válaszd? Mi egybehangzóan a Chipmunk bringákra esküszünk, és ha most velünk tartasz, akkor elmondjuk, hogy miért.

2020. 01. 08. 12:00:00
A tökéletes futóbicikli kiválasztása gyerekjáték

Ugyanúgy, ahogy nekünk felnőtteknek, a kisgyerekeknek is valódi élvezet felpattanni egy bringára, és gurulni pár kört. Még akkor is, ha ők még kicsik ahhoz, hogy tekeréssel egyensúlyozzanak. Ha a csemetéd már abban a korban van, hogy használni tudja a futóbiciklit, akkor ne késlekedj - lepd meg egy Chipmunk bicajjal!

2020. 01. 01. 11:00:00
A Chipmunk futóbicikli hány éves kortól ajánlott? A Chipmunk kétkerekű nagy népszerűségnek örvend a kisgyermekes családok körében. Gyakran felmerül azonban a kérdés, hogy a futóbicikli hány éves kortól ajánlott. A gyerekek már 1,5 éves koruktól fogva használhatják. A szülők, nagyszülők szinte mindig meglepődnek, amikor választ adunk a kérdésre: a Chipmunk futóbringákat már 1,5 éves kortól is teljesen biztonságosan használhatják a lurkók.
2019. 12. 04. 13:00:00
Miért nyerő választás a Chipmunk futóbicikli?

 

Egy Chipmunk futóbicikli mindig mindenhol a figyelem középpontjába emelkedik. Többek között ezért válik azonnal a kisgyerekek kedvencévé, akik előszeretettel pattannak rá, amikor egy kis mókára vágynak.

2019. 11. 27. 12:00:00
Chipmunk futóbicikli izgalmas élményeket nyújt

 

A kicsikben ösztönösen munkál a vágy, hogy új dolgokat fedezzenek fel. A Chipmunk futóbicikli gyerekeknek lehetővé teszi, hogy kockázatok és balesetveszélyes helyzetek nélkül tegyenek szert az izgalmas élményekre.

2019. 11. 15. 12:00:00
A lábbal hajtós bicikli segíti a kicsiket a gyakorlásban

 

A gyerekek általában már néhány éves korukban érdeklődést mutatnak a bringázás iránt. Ilyenkor a lábbal hajtós bicikli remek választás a számukra, annak segítségével ugyanis biztonságosan gyakorolhatnak.

2019. 11. 21. 12:00:00
A megfelelő tanulobicikli kiválasztása egy fontos feladat

A tanulobicikli használata már egészen kis kortól fogva javasolt. A gyerkőcök ugyanis minél előbb tanulják meg a bringán való egyensúlyozást, annál könnyebben fognak áttérni a hagyományos gyerek kerékpárokra.

2019. 11. 04. 12:00:00
Élvezetes tekerés Chipmunk futóbringákkal

 

A Chipmunk futóbiciklik nem csak kinézetben, hanem használatban is elnyerik a kicsik tetszését. Ennek köszönhetően bármikor szívesen pattannak rá, hogy átadják magukat az önfeledt bringázás élményének.

Keresés