Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Hírek és blog

Ebben a részlegben mindent megtudhatsz a futóbringákról és találhatod legfrissebb híreinket és akcióinkat.
2021. 08. 30. 10:00:00

futóbicikli kislányoknak tervezett variációja a lágy színével azonnal kedvenccé, sőt, rajongott járgánnyá válhat. Melyik leányzó képes ellenállni a rózsaszín csábításának? A helyzet az, hogy kevesen. De persze nemcsak a púder árnyalat az egyetlen lányos alternatíva a palettában.

2021. 08. 23. 11:00:00

lábbal hajtós bicikli szabadsággal, élményekkel és a tekerés mással össze nem hasonlítható varázslatával ajándékozhatja meg a gyermekedet. Lehet, hogy az első pillanatban kicsit tart a vadonatúj járgánytól, de amint a saját bőrén tapasztalja meg az általa kínált, világot megváltó előnyöket, garantáltan megváltozik a véleménye.

2021. 08. 16. 10:00:00

Ha a futókerékpár behasít az életetekbe, akkor a legjobb, ha felhúzod a nyúlcipőt. Vagy Te is bringára pattansz. Mert a gyerkőcöd garantáltan hamar ráérez a szabadság zsongító ízére, na meg persze a sebesség mámorára. Ezek után pedig, ember legyen a talpán, aki csak úgy könnyedén megállásra kényszeríti.

2021. 08. 09. 13:00:00

futóbicikli névvel az a konstrukció, aminek az esetében az egyediség tényleg, túlzás nélkül szó szerint értendő. Hiszen mi lehetne annál személyre szabottabb, mint ami nevesített? Kicsit olyan ez, mint az autókon ékeskedő rendszámtábla. De még annál is egyértelműbb és menőbb. Nem véletlenül rajonganak érte a lurkók.

2021. 08. 02. 09:00:00

tanulóbicikli a gyermekkor egyik legalapvetőbb eszköze. A kicsik érthető módon rajonganak érte, és a lurkóik boldogságát figyelve, a szülők elégedettsége is garantált. A vidám, világot bejáró élmények pedig épp úgy borítékolhatóak, mint a hajtás felszabadító eufóriája.

2021. 07. 28. 11:00:00

futókerékpár pozitívumait nehezen lehet megkérdőjelezni. Nem is olyan régen, ha szülőként meg szerettük volna tanítani a csemeténket biciklizni, akkor háromkerekű triciklit vettünk vagy a rendes gyerek biciklire seprűnyelet szereltünk fel. Ma már azonban van egy sokkal modernebb, biztonságosabb és kreatívabb megoldás is. Ez pedig nem más, mint a lábbal hajtós futóbringa.

2021. 07. 22. 10:00:00

gyerek biciklis sisak tökéletes védelmet nyújt a kicsi fejének. Amikor épp teljes erőbedobással benne vannak a játékban, nevetnek, ujjonganak, akkor nem nehéz megfeledkezni a biztonságról. Szülőként a Te felelősséged, hogy a lurkód ne sérüljön meg.

2021. 07. 15. 10:00:00

A neves futóbicikli az egyik legjobb ajándék, amivel meglepheted a gyerkőcödet. Még akkor is, ha csak pár éves. Az általunk készített bringákat a legkisebbek is biztonságosan használhatják. És persze a nagyobbacska lurkók is garantáltan örömüket lelik bennük. Az már csak hab a tortán, hogy a nevüket is meg tudjuk jeleníteni a járgányokon.

2021. 07. 08. 09:00:00

A baba bicikli a lehető legjobb választás a csemetéknek. Tekinthetünk rá egyszerű játékként is, amit a lurkók bármikor, bárhol előszeretettel vesznek elő. Illetve tekinthetünk rá fejlesztő eszközként is, amivel a picik már pár éves kortól belekóstolnak az egyensúlyozás tudományába.

2021. 07. 01. 11:00:00

A futóbicikli igazi csoda eszköz. A tapasztalatok azt bizonyítják, hogy a kicsik miután felpattannak rá és gyakorolnak, nagyjából 1-2 óra alatt megtanulják a használatát. Ezt követően pedig már csak az a kérdés, hogy a szülők meddig bírják szusszal? A csemeték ugyanis órák hosszat sem restek lelkesen futóbiciklizni és próbálgatni milyen terepen, hogyan tud gurulni a szeretett bringájuk.

Keresés