Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Hírek és blog

Ebben a részlegben mindent megtudhatsz a futóbringákról és találhatod legfrissebb híreinket és akcióinkat.
2021. 03. 30. 11:00:00
A lábbal hajtható bicikli egy dologra invitál: kimozdulni, kimozdulni, kimozdulni

A lábbal hajtható bicikli a világ teljesen új, ismeretlen arcát tárhatja fel a gyermekek előtt. A járás, majd szaladás élménye sem mindennapi a számukra. Viszont futóbringával olyan tempót diktálhatnak, ami bizony még a szülők becsületére is válhat. Anya-apa hirtelen kis ponttá zsugorodhat, és közben óriásivá nőhet a nagyvilág.

2021. 03. 24. 11:00:00
A futóbicikli névvel a menőséggel rímel

A futóbicikli névvel ellátva nem mindennapi járgány. Eleve óriási korszakváltás hírnöke a futóbringa, de ha még nevesített is, az bizony több mint menő.

2021. 03. 17. 11:00:00
A neves futóbicikli igazi menő manó járgány

A neves futóbicikli népszerűsége folyamatosan nő. Ami persze nem meglepő. Hiszen melyik lurkó ne vágyna egy olyan járgányra, ami úgy az övé, hogy azt mindenki látja? Mert szép és jó, ha van saját bringa a házban. De mi van akkor, ha mindezt egy matrica is bizonyítja, sőt, hirdeti? Nos, a fülig érő mosolygás garantálható. Meg persze a büszkeség is, lévén nem mindenkinek van névre szabott biciklije. Ez a kegy még a felnőtteknek sem adatik meg.

2021. 03. 10. 11:00:00
A baba bicikli gördülékennyé teszi a gyermek bringáig vezető utat

A baba bicikli biztonságos, kényelmes, nem utolsó sorban szemrevaló járgány, amire akár hídként is tekinthetsz. Hídként, ami két korszakot köt össze a futóbiciklizés periódusát a kétkerekű bringázás élethosszig tartó korszakával. Mint ilyen, komoly jelentőséggel bíró jármű számtalan élménnyel, kalanddal és izgalommal ajándékozhatja meg nemcsak a csemetédet, hanem az egész családot.

2021. 03. 03. 10:00:00
A futó bicikli egy új korszak eljövetelét jelzi

A futó bicikli az egyik legizgalmasabb, ugyanakkor legmozgalmasabb életszakasz járgánya. A gyerkőcöd a nyeregbe pattanva olyan szabadságot, na meg persze tempót érhet el, amiről talán álmodni sem mert soha. Te pedig húzhatod a nyúlcipőt, ha nem akarsz lemaradni, de rollerrel, bringával is a nyomába eredhetsz a sebességtől belelkesedett csemetédnek. Szóval az izgalmak garantálhatóak.

2021. 02. 24. 12:00:00

A futókerékpár a gyermekkor egyik legtöbb kalandot ígérő járgánya. Amikor a távolság megszűnik létezni, és a sebesség tapasztalhatóvá válik, az utánozhatatlan élmény. A gyerekek arcán kirajzolódó öröm, boldogság a szülők vonásait is pillanatok alatt megfiatalítja. Ahhoz pedig, hogy a ráncok később se térjenek vissza, elengedhetetlen egy megbízható bringa.

2021. 02. 17. 11:00:00

Gördülékeny kerékagy, vastag, bordázott, defektmentes kerekek, vízlepergetős, könnyen állítható ülés és pehelykönnyű magnéziumváz - a Chipmunk bike mindössze „csak” ennyit kínál. Maximális kényelem, hiánytalan felszereltség és maradéktalan biztonság. Kellhet ennél több a teljes sikerhez? Hát persze! A gyerkőcöd a nyeregbe!

2021. 02. 10. 11:00:00

A lábbal hajtós bicikli a jövőbeli kétkerekű bringázás feltételeit teremti meg. Az élmény, ami a sebesség megtapasztalásával kéz a kézben jár, felülmúlhatatlan. Ráadásul a gyerkőcök a nyeregbe pattanva rengeteget tanulhatnak önmagukról, a világról. A közlekedés során készség, képesség szinten fejlődhetnek, és itt nem csupán az egyensúlyérzék finomodására gondolunk. A tájékozódás, a kommunikáció, sőt, még az érzelmek kifejezése is mélyülhet, árnyaltabbá válhat pusztán azáltal, hogy kitágul a tér és eltűnnek a fizikai határok. Vagy legalábbis távolabbra kerülnek.

2021. 02. 05. 11:00:00

A névre szóló futóbicikli az egyik legmenőbb járgány a világon. A gyerekek szerint legalábbis mindenképpen. Sőt, titkon még a szülők szíve is gyorsabban kezd verni, amikor megpillantják a nem mindennapi bringát. Mert a rendszám az csak egy dolog. Na de a saját névvel ellátott matricázás az már bizony egyedi és különleges.

2021. 02. 01. 11:00:00

A tanulóbicikli az a járgány, ami kinyitja a szabadság ajtaját a gyerkőcöknek. Ez az a korszak, amikor minden szülő felkötheti a nadrágját, vagy a lába közé kaphatja a saját biciklijét, rollerét, hiszen a sebesség élvezete kézzel foghatóvá válik.

Keresés