Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Hírek és blog

Ebben a részlegben mindent megtudhatsz a futóbringákról és találhatod legfrissebb híreinket és akcióinkat.
2021. 01. 29. 11:00:00

Sokat hallani arról, és persze tapasztalható is, hogy a lábbal hajtható bicikli kikövezi az ösvényt a kétkerekű kerékpározásig. Vagyis, amikor eljön az idő és előkerül a „nagy” kerékpár, akkor az átállás nem okoz nehézséget, és pár bizonytalan próbálkozás után indulhat is az egy egész életre szóló tekergőzés.

2021. 01. 22. 11:00:00
A testre szabott tanulóbicikli igazán talpak alá való járgány

A tanulóbicikli számtalan izgalmat, kalandot tartogat a gyermekeknek. Végre kinyílik a tér, kitágulnak a lehetőségek és a szülők legnagyobb örömére (olykor csak idézőjelesen) felgyorsulnak az események. A sebesség, az előrehaladás varázsa megtapasztalhatóvá válik. Ráadásul a megannyi pozitívum kikövezi a kétkerekű bringázáshoz vezető ösvényt.

2021. 01. 15. 11:00:00
A bababicikli a haladás (száguldozás) szabadságát hozhatja el gyermekednek

A bababicikli olyan, mint egy stabil híd. Összekötőként szolgál a járás és a bringázás között. Bizony ez az út göröngyössé is válhat, ha a gyermeket negatív emlékek, élmények tartják fogva. Viszont ha a megélt pillanatok pozitívak, és a használt eszköz megbízható, akkor egyenes ösvény vezet a biciklizéshez.

2021. 01. 08. 12:00:00

A futóbicikli ár nagyságának megítélése viszonylag szubjektív feladat. Van, aki pusztán az árcédulán látható összeg mértékét figyeli, míg mások az értékek ismeretében vizsgálják meg a bekerülési költségek súlyát. De vajon melyik a jó hozzáállás? Erre keressük, a szerencsére eléggé egyértelműen megmutatkozó, helyes választ.

2021. 01. 01. 10:00:00
A baba bike az örömteli futóbringás élmények biztosítására hajt

A BabaBike az a hely, ahol a lábbal hajtós bringák felsorakoznak azért, hogy megkönnyítsék Számodra a választást. De nem akármilyen biciklikről van szó. Hiszen alapesetben alternatíva annyi akad, mint égen a csillag. De az általunk kitűzött minőségi feltételeknek viszonylag kevés gyártó felel meg. Ezek a termékek csont nélkül átmentek a rostán, és nemcsak varázslatos hajtási élményeket kínálnak, hanem maradéktalan biztonságot és szemrevaló megjelenést is egyben.

2020. 12. 30. 12:00:00

A gyerekek megajándékozása nem mindig egyszerű feladat, hiszen nehéz olyasmit találni nekik, ami kellőképpen leköti a figyelmüket és esetleg hasznos is számukra. A névre szóló futóbicikli azonban egy remek alternatíva, ha egy olyan tárggyal szeretnéd meglepni, ami szórakozást nyújt a számukra, emellett pedig a képességeiket is fejleszti.

2020. 12. 16. 12:00:00

A bringázás egy igazán különleges élmény. Erre a gyerkőcök is rájönnek előbb vagy utóbb, amikor megérzik, hogy nem is olyan nehéz két keréken egyensúlyban tartani magukat. A tanulási időszakot azonban nem lehet kikerülni.

2020. 12. 09. 10:00:00

Sokszor nem egyszerű kitalálni, hogy mi lenne a legmegfelelőbb ajándék a gyerkőcnek. A sokadik plüss vagy játékfigura minden bizonnyal örömöt okoz neki, és ideig-óráig le tudja kötni a figyelmét, de szülőként bizonyára már megfogalmazódott benned párszor a gondolat, hogy valami hasznosabbal kellene meglepni őt.

2020. 12. 02. 12:00:00

A biciklizés bizony nem könnyű mulatság a gyerekeknek. Először nagyon ijesztő számukra, hogy két keréken kell egyensúlyozniuk úgy, hogy közben tekerniük kell a pedálokat is. Szinte nincs is olyan csemete, akinek ez a művelet ne okozna elsőre kihívást. Később, amikor már többször is ülnek a bringán, és ráéreznek, hogy miként tudják egyensúlyban tartani magukat, már sokkal ügyesebbek lesznek.

2020. 11. 23. 11:00:00
A tanuló biciklivel öröm a játék!

A tanuló bicikli nagyban megkönnyíti a gyerkőcök dolgát a közlekedés szabályainak az elsajátításában. A futóbringának is nevezett kétkerekű minden gyermek álma, így, ha őszinte örömet szeretnél okozni a család szeme fényének, a lehető legjobb úton jársz! A kérdés már csak az, hogy milyen kritériumoknak kell megfelelnie az ideális bringának.

Keresés