Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A tökéletes futóbicikli kiválasztása gyerekjáték

A tökéletes futóbicikli kiválasztása gyerekjáték

Ugyanúgy, ahogy nekünk felnőtteknek, a kisgyerekeknek is valódi élvezet felpattanni egy bringára, és gurulni pár kört. Még akkor is, ha ők még kicsik ahhoz, hogy tekeréssel egyensúlyozzanak. Ha a csemetéd már abban a korban van, hogy használni tudja a futóbiciklit, akkor ne késlekedj - lepd meg egy Chipmunk bicajjal!

 

A futóbiciklik nem egyformák

Ha feltérképezed a kínálatot, akkor hamar észreveszed, hogy a futóbiciklik hatalmas választéka áll a rendelkezésedre. Vannak kisebb, nagyobb változatok, amik különböző tulajdonságokkal, külső stílusjegyekkel rendelkeznek. Elsőre talán azt gondolod, hogy mintha mindegyik ugyanolyan lenne, csak kinézetben különböznek. Ez azonban tévedés.

A gyerekek szemében a látvány is fontos

Ha alaposabban megvizsgálod a járgányokat, akkor láthatod, hogy a Chipmunk modellek igazán modern kialakítással rendelkeznek. Ezt tükrözi a hullámvonalat követő vázszerkezet, a hajlított formájú nyereg és a végeken kiszélesedő kormány. Tudtad, hogy a Chipmunk bringákra feliratot is kérhetsz?

A biztonság az elsődleges szempont

Egy Chipmunk futóbiciklire öröm ránézni. Ugyanakkor nem ez az egyetlen előnye, amiért megéri ezt választani. Az élénk, egymáshoz passzoló színek, a különleges modern formák mögött valójában tudatos tervezőmunka áll, ami azt a célt szolgálja, hogy a futóbringázás teljes biztonságban teljen.

Pehelykönnyű szerkezet

Ezeknek a szuper bringáknak az egyik legnagyobb előnye a könnyű súly. Pontosan 2.6 kg-ot nyomnak, amivel kiérdemelték az “ország egyik legkönnyebb futóbiciklijei” címet. A lurkók önállóan is fel tudják emelni, amikor például át akarnak nyargalni egy padkán vagy emelkedőn, és irányba tudják állítani, ha éppen arra van szükség. És hát, neked sem mindegy, hogy mekkora súlyt kell cipelned, amikor a csemetéd leszáll a kétkerekűjéről, te pedig viszed utána...

A te gyerkőcöd melyiket választaná? A tündérrózsa-lila, az éjkék-citrom vagy a piros-fekete modellt? Nézz rá a kínálatra, és válassz belátásod szerint. Hidd el, nem fogsz csalódni, és a lurkód sem!

Tartalomhoz tartozó címkék: futóbicikli futóbicikli gyerekeknek

Keresés