Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A tanulóbicikli életre szóló élményekkel ajándékozhatja meg a gyermekedet

A tanulóbicikli életre szóló élményekkel ajándékozhatja meg a gyermekedet

A tanulóbicikli a korlátlan, lendületes tekerés megalapozója. Mi kell a kerékpározás szeretetéhez? Mondhatnánk, hogy jó egyensúlyozási készség, mozgás iránti elhivatottság. Ám valójában minden egyetlenegy jó élménnyel, testet-lelket melengető tapasztalattal kezdődik. Ha ez megvan, akkor a bringázás olyanná válik, mint a levegő: nélkülözhetetlenné.

A tanulóbicikli a gördülékeny jövő megalapozója

A fentiek ismeretében bátran kijelenthető, hogy egy alaposan megválasztott futóbringa tényleg leteheti a biciklizés jövőbeli alapját. Amennyiben a lurkódat kizárólag pozitív érzések fűzik a hajtáshoz, akkor nem lesz kérdéses számára, hogy ha eljön az idő, átüljön-e egyik nyeregből a másikba. Sőt, még az sem lehetetlen, hogy idő előtt könyörgőre fogja a dolgot, mert egyszerűen vonzza a tekerés. Száz szónak is egy a vége, nagyon lényeges, hogy milyen tulajdonságokkal megáldott tanulóbicikli nyergébe ülteted a kíváncsiságtól izgatott lurkódat. A minőség természetesen nem szenvedhet csorbát. Ha a gyerkőcödet kérdezed meg arról, hogy neki mi a fontos az új járgánnyal kapcsolatban, akkor vélhetően azt feleli: a külső. Legyen mesés, azaz gyerek körben menő. Színes, matricás, egyszóval igazi álomjárgány. Neked azonban nagy valószínűség szerint, teljesen más kritériumok jutnak eszedbe. Például a vázszerkezet akkor ideális, ha könnyen felemelhető, mozdítható, azaz pillekönnyű. Ellenkező esetben, ha valamiért a hónod alá kell kapnod a járgányt, akkor bizony komoly ellenállásba ütközhetsz. Viszont a kis tömeg nemcsak a Te dolgodat könnyítheti meg hasonló helyzetekben, hanem a gyermekednek is teret ad, hogy egyedül oldja meg a kátyús szituációkat. A kényelmes nyeregkialakítás és az ergonomikus markolat egyaránt hozzájárulnak a komfortos közeghez. Ha azt akarod, hogy gyerkőcöd sokáig nyeregben maradjon, akkor ezek bizony jelentőségteljes jellemvonások.

Mire tanít a tanulóbicikli?

Mondhatnánk, hogy Téged türelemre, a gyermekedet pedig egyensúlyozásra és persze tájékozódásra. Ám valójában sokkal inkább a természet, a mozgás és az együtt töltött idő szeretetére. A tanulóbicikli használatával az örömteli pillanatok percekké, napokká, hónapokká állnak össze, és egy kis idő elteltével végül a biciklizés korszaka is beköszönthet.

Tartalomhoz tartozó címkék: tanulobicikli

Keresés