Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A katicás csengő nélkül nem igazi a futóbicikli

 

A katicás csengő sok gyerkőc vágyálma, hiszen mi sem szemetgyönyörködtetőbb számukra, mint az élénk piros színben pompázó katicabogár minta, ahogy a csengőjükről aranyosan tekint vissza rájuk. A kicsik garantáltan egyetértenének azzal a kijelentéssel, hogy a futóbringázás élménye nem lehet tökéletes eme szépséges kiegészítő nélkül, aminek nem csak a kinézete nyeri el a tetszésüket, hanem a hangja is.

 

A katicás csengő nem csak szép, hanem hasznos is

A katicás csengővel egyszerűen nem tudnak betelni a lurkók, akik előszeretettel nyomogatják, ha kell, ha nem. A csengő hangjával tudnak jelezni a futóbringás társaiknak, gyalogosoknak, szüleiknek, hogy éppen merre haladnak, amire sok esetben szükség lehet, hiszen amúgy nem biztos, hogy észrevennék, merre mennek vagy hol váltanak irányt. Ha rendszeresen nyomják a dudájukat, akkor idővel teljesen természetes lesz számukra a csengőzés, akkor is, amikor már a nagy gyerek biciklijükön szelik a köröket szülői felügyelet nélkül, mely esetben különösen fontos, hogy jelezzenek a környezetüknek.

Milyen kiegészítők kellenek még a tökéletes bringa élményhez?

Ahhoz, hogy a pici számára a Chipmunk futóbringázás maximális biztonságban teljen, a katicás csengő mellé érdemes beszerezni egy gyerek bukósisakot is, ami megvédi a fejét az esetleges sérülésektől. A futóbringák konstrukciójának mintájára a fejvédők is állítható kivitelben készülnek, így a kisebb és a nagyobb lurkók fejére is passzolnak attól függően. Természetesen az aranyos minták és vidám színek a bukósisakokon is visszaköszönnek.

Tartalomhoz tartozó címkék: bicikli csengő katicás csengő

Keresés