Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A futóbicikli névvel a menőséggel rímel

A futóbicikli névvel a menőséggel rímel

A futóbicikli névvel ellátva nem mindennapi járgány. Eleve óriási korszakváltás hírnöke a futóbringa, de ha még nevesített is, az bizony több mint menő.

A futóbicikli névvel vagy név nélkül jobb választás?

A válasz nem is lehet más, mint hogy a nevesített modell a lehető legjobb döntés. Ezt pedig nemcsak a gyermekek visszhangozzák, bár kétségtelen, hogy a legnagyobb örömöt számukra jelenti a „nevesítés”. Még a felnőtteknek sem jár névre szóló bringa, szóval ez bizony a különlegesség netovábbja. A vidám színekben pompázó jármű azon túl, hogy minden biztonsággal és kényelemmel összefüggő kritériumnak megfelel, még a külsejével is arat. Bár szülőként ez nem elsődleges szempont, viszont lurkóként nincsen ennél lényegesebb. Már az is nagy dolog, hogyha otthon a pincében, a garázsban vagy a lakásban egy járgány várja a kimozdulásra éhes gyerkőcöket.

Na de az aztán a csúcsok csúcsa, ha ez a bringa nem akármilyen. Nem lehet akárkié, hiszen rajta szerepel a tulajdonosa neve. Úgyhogy ország-világ ismerheti, tudhatja, hogy ki a bicikli egyedüli gazdája. Ugyan a gyermekek szívesen osztoznak a játék örömében, de azért a szívük mélyén vágynak a szuverén játékszerekre. Amik csak az övék. Nem irigység vezérli őket, pusztán a vágy, hogy valamiről elmondhassák az bizony a sajátjuk. Ettől persze még mindig „játszhat” a kölcsönadás lehetősége. A szülői tapasztalatok arról árulkodnak, hogy a neves bringára jobban vigyáznak a gyerkőcök, mint a „névtelenre”.

A futóbicikli névvel borsos beruházás?

Amennyiben a bors a fűszer, ami különlegessé varázsolja a kimozdulás élményeit, úgy maximálisan.

Tartalomhoz tartozó címkék: futóbicikli matrica futóbicikli névvel

Keresés