Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A futóbicikli kislányoknak is kalandos választás

futóbicikli kislányoknak és kisfiúknak egyaránt tökéletes társ. Általa vadonatúj élmények szerezhetőek, kitágulhat a világ és kezdődhet a lelkesedéstől fűtött barangolás. Mindezek meg- és átélése egy cseppet sem nemfüggő. Mert minden gyerkőcnek kijár.

A futóbicikli kislányoknak tervezett variációja egy szóval élve: színpompás

Természetesen teljesen mindegy, hogy fiúk vagy lányok ülnek a nyeregben: a lábbal hajtós bringa szerkezete mindkét esetben egyforma. De ugyanez nem mondható el a külsőről, és még jó, hogy ez így van. Hiszen legtöbbször a két nem tagjai nagyon eltérő színárnyalatokat kedvelnek. Nem arról van szó, hogy akkor a fiúk csak a kékhez, a lányok pedig kizárólag a rózsaszínhez ragaszkodhatnak. Ez nem több általánosításon alapuló előítéletnél. De igaz, ami igaz, különbségek azért jócskán adódnak.

A világosabb színek, pasztellesebb árnyalatok többnyire a lányok szívét dobogtatják meg. Persze ezek közé tartozik a rózsaszín is, amit sztereotípia ide, általánosítás oda, nagyon sok kislány szeret. Nincs is ezzel semmi baj. A gyártók pontosan tudják, hogy a palettának melyek azok a tagjai, amik biciklivázra születtek. Így aztán láthatóan jól bánnak a „festőecsettel”. A nem mindennapi dizájnt tovább fokozhatja a nevesítés. A névvel ellátott járgány a kategória csúcsát képviseli, mert ennél nincsen eredetibb bringa kerek e világon.

A futóbicikli kislányoknak biztonságos ötlet?

Természetesen igen. Pontosan ugyanannyira, mint a fiúknak. Mert a használat milyensége elsősorban nem a gyerekektől, hanem a szülőktől függ. Akik, ha stabil alapokat adnak, akkor minden rendben.

Keresés