Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A Chipmunk futóbicikli hány éves kortól ajánlott?

A Chipmunk futóbicikli hány éves kortól ajánlott? A Chipmunk kétkerekű nagy népszerűségnek örvend a kisgyermekes családok körében. Gyakran felmerül azonban a kérdés, hogy a futóbicikli hány éves kortól ajánlott. A gyerekek már 1,5 éves koruktól fogva használhatják. A szülők, nagyszülők szinte mindig meglepődnek, amikor választ adunk a kérdésre: a Chipmunk futóbringákat már 1,5 éves kortól is teljesen biztonságosan használhatják a lurkók.

A meglepettség oka azzal magyarázható, hogy a hagyományos kialakítású változatok általában csak 2-3 éves kortól ajánlottak. Mivel többféle méretezés is létezik, ezért a kerekek és a váz méretét, valamint a nyereg magasságát is figyelembe kell venni, mindemellett pedig a lurkók lábhossza is befolyásolhatja, hogy melyik modell lesz ideális a számára.

A megfelelő Chipmunk futóbringákat azonban ennél sokkal könnyebben, egyszerűbben lehet kiválasztani. A magyarázat a speciális kialakításban rejlik A Chipmunk futóbringák esetében nincs méretezés. A speciális LowFrame kialakításnak köszönhetően a mély hullámvonalat követő vázon alacsonyan került elhelyezésre a nyereg.

Ennek köszönhetően a pici gyerekek is könnyen fel tudnak pattanni rá. Amikor gomba módra nőni kezdenek, akkor az ülés magassága a megváltozott testi adottságokhoz mérten emelhető. Mivel a járgányok a nehéz acél helyett pehelykönnyű magnéziumból készülnek, ezért a fogásuk, irányba állításuk, padkán történő átemelésük nem okoz nehézséget az aprócska csemetéknek sem. Amikor tehát felmerül a kérdés, hogy a Chipmunk futóbicikli hány éves kortól ajánlott, akkor egyértelmű a válasz: 1,5 éves kortól egészen 4 éves korig.

Tartalomhoz tartozó címkék: futóbicikli futóbicikli gyerekeknek

Keresés